Klodoaldo Lamçaj

 

Specialist

 
Ka mbaruar Universitetin e Arteve në Regji Teatri dhe Spektakli, në vitin 2016 Me një eksperiencë të pasur si Regjisor në shumë media, ka punuar si Gazetar, Autor Programi, PR, dhe me përvojë në menaxhimin në media, si editor përgjegjëse për redaksinë e kulturës në media të ndryshme. Ka bashkëpunuar në organizata kombëtare e ndërkombëtare si koordinator, dhe anëtare jurie në fushën e gazetarisë, filmit dhe konkurseve rinore si TAF. Pjesëmarrës në aktivitete dhe panele të ndryshme që lidhen me zhvillimet e gazetarisë, dramaturgjisë, filmit dhe spektakleve rinore brenda vendit. Flet shumë mire gjuhët e huaja : ANGLISHT, ITALISHT DHE PAK FRENGJISHT. Klodoaldo Lamçaj i bashkohet stafit të TEN në Shtator 2016.