Vitmar Basha

 

Drejtor

 
Me nje eksperience ne shoqerine civile dhe ne ate muzikore disavjecare, te formimit dhe trajnimeve te te gjitha shtresave sociale kombetare dhe nderkombetare, menaxhimit te projekteve sociale dhe kulturore nga viti 2004 ka punuar me shume organizata zhvilluese lokale dhe nderkombetare ne sherbim te shtresave vulnerabel dhe komuniteve te ndryshme ne mbare Shqiperine. Pjesemarres ne shume aktivitete kulturore dhe festivale ne televizionet kombetare, kantautor dhe muzikant jo komercial. Diplomuar ne Universitetin e Firences, ne Degen e Psikologjise, perkthyes, dhe aktivist ne shoqeri civile. I bashkohet stafit te Qendres Rinore TEN ne Janar te 2020.