blog

11 Janar, 2021

Salla Multimedia Desing

Faleminderit Raiffeisen Bank për dhuratën më të bukur për Qendrën Rinore TEN, këndin e digjitalizimit. Artistët e vegjël do kenë mundësinë të zhvillojnë krijimtarinë e tyre […]
24 Maj, 2023

“Qendra Rinore TEN” shpall pozicionin vakant-“Specialist (Pianist)”

 NË SEKTORIN ARTISTIK QENDRA RINORE TEN                            Lloji i kontratës: Kontratë pune me afat të caktuar Titulli i pozicionit: Pianist Institucioni: Qendra Rinore TEN Vendndodhja: Qyteti Tiranë, Rr. “Myslym Shyri” Nr.20 […]
2 Maj, 2023

“Qendra Rinore TEN” shpall pozicion vakant- ‘‘Specialist (Pianist)’’

   NJOFTIM SHPALLJE VEND I LIRË PUNE SPECIALIST (Pianist)         NË SEKTORIN ARTISTIK TË INSTITUCIONIT QENDRA RINORE TEN                            Lloji i kontratës: Kontratë pune me afat të caktuar Titulli i pozicionit: ‘‘Specialist […]
6 Prill, 2023

“Qendra Rinore TEN” shpall pozicion vakant- Specialist Jurist”

                    NË SEKTORIN E BURIMEVE NJEREZORE DHE SHERBIMEVE TË INSTITUCIONIT QENDRA RINORE TEN                            Lloji i kontratës: Kontratë pune me afat të caktuar Titulli i pozicionit: Jurist […]
26 Janar, 2023

Disa nga aktivitetet tona me sukses 🤩- Dita pa Makina dhe Maratona e Tiranës 2022

25 Janar, 2023

Hapen regjistrimet !!!

Ne ju presim …
25 Janar, 2023

NJE VIZITE NE FISHTE

Aventura e nxenesve te aktrimit te Qendres TEN kete here zhvendoset ne Fishte, vendin ne te cilin ka lindur dhe nga ku ka rrenjet nje prej […]
18 Shkurt, 2022

Ditëlindja e Ismail Kadare, kolosi i letërsisë shqiptare mbush 84 vjeç

Reportazh i realizuar nga nxenesit e Qendres Rinore TEN me rastin e ditlindjes se gjeniut tone te letrave Ismail Kadare. Punoi me femijet MARJANA KONDI Skenari […]
10 Dhjetor, 2021

ATDHEU IM

Realizimi Qendra Rinore TEN Bashkia Tirane 28.11.2021 Sipas poezise “Atdheu im”, nga Maliq Lila Punoi me nxenesit Anila Mucaj Regjia & kamera Klodoaldo Lamcaj Postproduksion Marsel […]
10 Dhjetor, 2021

MIGJENI

Jeta dhe fjala e njeriut te madh te letrave Millosh Gjergj Nikolla (MIGJENI) vjen ne kete kronike te ndertuar me mjeshteri dhe dashuri nga femijet e […]