blog

17 Shkurt, 2021

DITE DASHURIE… INTERVISTAT

Ç’është dashuria?! Është ndenja, prej së cilës rrjedhin të gjithë burimet e jetës… Morën pjesë: Sindi, Ajsi ,Eris, Era, Kaltra, Laura, Noela, Uendi dhe Melvin.
17 Shkurt, 2021

DITE DASHURIE… SHFAQE

Qëndra Rinore TEN, vendos në skenë shfaqjen ‘Dreka Solemne’, e cila ka për qëllim ndërgjegjësimin e fëmijve për bashkëpunimin dhe dashurinë në familje! Interpretojne: Sindi Zaka, […]
17 Shkurt, 2021

DITE DASHURIE… AKTRIM

Fat kte dit kur une duhet te bej nje permbledhje per Shen Valentin sepse Bore e madhe ka mbulur vendin tim te vogel por shume te […]
22 Janar, 2021

Kursi i Pianos dhe Aktrimit

22 Janar, 2021

Nga kurset e Aktrimit dhe Pikturës

19 Janar, 2021

Ditën Ndërkombëtare të Besimeve Fetare

Drejtoria e Kulturës dhe Trashëgimisë Bashkisë Tiranë organizoj takimin “Tirana e Besimeve Fetare” me fokus Bashkëjetesën e besimeve fetare në Tiranë. Vlerësim për kontributin e besimeve […]
15 Janar, 2021

🐝🐛🐜🦋

Unë jam insekt,Ti je ndërtesë,Ai/Ajo është fjalë. Ne krijojmë,Ju përhumbeni,Ata imagjinojnë.Pas dy javësh hulumtimi me fëmijët e Ekipit të Tirana Bestiary, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të […]
11 Janar, 2021

Salla Multimedia Desing

Faleminderit Raiffeisen Bank për dhuratën më të bukur për Qendrën Rinore TEN, këndin e digjitalizimit. Artistët e vegjël do kenë mundësinë të zhvillojnë krijimtarinë e tyre […]
11 Janar, 2021

THIRRJE PËR APLIKIME

Qenda Rinore TEN shpall thirrjen e dytë për aplikime për kursin fotografi KURSI I FOTOGRAFIS DO JETË FALAS PËR TË GJTHËA jeni të pasionuar pas fotografisë […]