Romina Kaso

 

Koreografe

 
Ka mbaruar studimet në shkollën profesionale të baletit ne 2006. Studimet e larta në Akademinë e Arteve dega koreografi ne 2010. Studimet e larta në Universitetin e mjeksisë, fakulteti i shkencave teknike dega Fizioterapi në 2016. Eksperienca në televizion, teatër dhe skena të ndryshme. Balerinë dhe koreografe me trupën e baletit të televizionit Klan që nga 2004 deri më 2017. Shfaqje të ndyshme skenike. Koreografe ne: Studio dance 3 hapat ka nisur rrugëtimin në 2014 duke nxjerrë talente të shumtë gjatë gjithë këtyre viteve.. Në nëntor 2022 i bashkohet stafit të Qëndrës multifunksionale TEN.