Era Bajo

 

Specialiste ( pikturë )

 
Në vitin 2020 Era është diplomar nga Universiteti i Arteve në fushën e Tekstilit dhe Modës, me diplomë Masteri për Mësuesi për Ciklin e Ulët dhe të Mesëm. Ka marrë pjesë në shumë ekspozita kolektive në zhanrin e pikturës, por edhe në zhanre të tjera në disa Galeritë e Artit në Tiranë dhe në rrethe të ndryshme në Shqipëri. Së fundmi disa prej realizimeve të saja në fushën e tekstilit janë shfaqur në një prej spektakleve më të ndjekur të televizjonit shqiptar. Fletë në mënyrë të përsorur Greqisht dhe Anglisht. Era Bajo i bashkohet stafit te TEN në Janar 2021.