Qendra Ten

9 Shtator, 2021

Hapen kurset

Kurset janë ( Falas ) për programin : Pikturë, Aktrim ( Teatër ), Fotografi dhe Video, Produksion Artistik, Kanto. Vetëm tek Qendra Rinore TEN ke mundësin […]
22 Janar, 2021

Kursi i Pianos dhe Aktrimit

22 Janar, 2021

Nga kurset e Aktrimit dhe Pikturës

19 Janar, 2021

Ditën Ndërkombëtare të Besimeve Fetare

Drejtoria e Kulturës dhe Trashëgimisë Bashkisë Tiranë organizoj takimin “Tirana e Besimeve Fetare” me fokus Bashkëjetesën e besimeve fetare në Tiranë. Vlerësim për kontributin e besimeve […]
15 Janar, 2021

🐝🐛🐜🦋

Unë jam insekt,Ti je ndërtesë,Ai/Ajo është fjalë. Ne krijojmë,Ju përhumbeni,Ata imagjinojnë.Pas dy javësh hulumtimi me fëmijët e Ekipit të Tirana Bestiary, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të […]
11 Janar, 2021

Salla Multimedia Desing

Faleminderit Raiffeisen Bank për dhuratën më të bukur për Qendrën Rinore TEN, këndin e digjitalizimit. Artistët e vegjël do kenë mundësinë të zhvillojnë krijimtarinë e tyre […]
11 Janar, 2021

THIRRJE PËR APLIKIME

Qenda Rinore TEN shpall thirrjen e dytë për aplikime për kursin fotografi KURSI I FOTOGRAFIS DO JETË FALAS PËR TË GJTHËA jeni të pasionuar pas fotografisë […]
21 Shkurt, 2020

Tirana përgjatë 100 viteve

Historiku i Tiranës, godinat që kanë shënjuar historinë e qytetit e sot janë pjesë e rëndësishme e Trashëgimisë Kulturore.
21 Shkurt, 2020

Kursi i fotografisë

Bëhu fotograf në TEN, se ne jemi promotori i artistëve të rinj...