YouTube

17 Shkurt, 2021

DITE DASHURIE… PIANO

Muzika shpreh atë ç’ka ndjenjat duan të flasin … Le t’i dëgjojmë këto melodi nën tingujt e kompozitorëve si ,Chopin , Bach dhe Tonin Harapi, ku […]
17 Shkurt, 2021

DITE DASHURIE… KANTO

Qendra “Ten “ nga sot shtepiza e shume femijeve, ju prezanton me Grupin me te ri muzikor “ Ten Girls”Arsi Bako & Klea Çutra me kenget: […]
17 Shkurt, 2021

DITE DASHURIE… INTERVISTAT

Ç’është dashuria?! Është ndenja, prej së cilës rrjedhin të gjithë burimet e jetës… Morën pjesë: Sindi, Ajsi ,Eris, Era, Kaltra, Laura, Noela, Uendi dhe Melvin.
17 Shkurt, 2021

DITE DASHURIE… SHFAQE

Qëndra Rinore TEN, vendos në skenë shfaqjen ‘Dreka Solemne’, e cila ka për qëllim ndërgjegjësimin e fëmijve për bashkëpunimin dhe dashurinë në familje! Interpretojne: Sindi Zaka, […]
17 Shkurt, 2021

DITE DASHURIE… AKTRIM

Fat kte dit kur une duhet te bej nje permbledhje per Shen Valentin sepse Bore e madhe ka mbulur vendin tim te vogel por shume te […]